Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/tomove.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/tomove.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Konsulent – TOmove

TOmove tilbyder flere former for bevægelsesindsatser
lige fra korte inspirationsoplæg til længere forløb

TOmove handler om at
bevæge sig

Psykisk bevægelse

TOmoves syn på psykisk bevægelse forstås som arbejdet med en fokuseret bevidstgørelse af en bevægelse fra A til B.

TOmove former og navigerer bevægelsen for den samling af mennesker, som i den konkrete organisation arbejder sammen om at nå et fælles synligt mål. Dette i et bevidst, stabilt, styret og målrettet samarbejde.

TOmove arbejder ud fra en ROM-model:

Konteksten handler om den aktuelle position som organisationen befinder sig i.

Retning handler om, hvor man tænker sig hen? Hvorfor arbejde med bevægelse? Hvem sætter retning? Hvad ligger fast, og hvad gør ikke?

Omfang handler om, hvem der er impliceret? Hvad vil det kræve af ressourcer? Hvad er tidsfaktoren!

Målet handler om at opsætte succeskriterier for alle implicerede! For at opsætte et realistisk og succesfuldt mål kræver det ejerskab og involvering af hele organisationen. Det kræver en styret og velorganiseret forventningsafklaring af både medarbejdere og ledelse!

 

Det kunne eksempelvis være i forbindelse med sammenlægning af to virksomheder/to afdelinger/to kulturer til en. Det kunne være bevægelsen fra en målsætning til en anden.

For at opnå den største tilfredsstillelse og det bedste resultat, vil arbejdet foregå på alle planer i organisationen med inddragelse af medarbejdere og ledelse.

Psykisk bevægelse er arbejdet med det mentale helbred. Jo større trivsel og god social kapital, der er i en organisation jo mere motiverede, mindre syge og mere engagerede medarbejdere har man.

TOmove forstår social kapital som det at opbygge og udnytte stærke relationer i virksomheden, der kan gavne kvalitet og effektivitet – og samtidig styrke trivsel og godt arbejdsmiljø. De tre nøglebegreber i social kapital er tillid, retfærdighed og samarbejdsevne ”de tre diamanter”.

Kontakt TOmove

TOmove IVS

Stormarksvej 6

4040 Jyllinge

Tlf.: +45 6126 3362

kontakt@TOmove.dk